ОРТА МЕКТЕПТЕ ҚҰРАМЫНДА ПАРАМЕТРІ БАР ТЕҢДЕУЛЕР МЕН ТЕҢСІЗДІКТЕРДІ ШЕШУДІ ОҚЫТУ ƏДІСТЕМЕСІ - Құлмағанбет, Ə.А.; Доспулова, У.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Бұл мақалада параметрге байланысты есептермен жұмыс істеу кезінде оқушылардың логикалық ойлау қабілетін дамыту, оқушының білімге деген ынтасын арттыру жəне параметр есептерін шығарудың əдістерін зерттеу жəне оны есеп шығару барысында қолдану мəселесі қаралды.