ФИЗИКА ПӘННІҢ САБАҚТАРЫНДА ЖАСАНДЫ ИНТЕЛЛЕКТ, ВИРТУАЛДЫ ЗЕРТХАНАЛАРЫН ПАЙДАЛАНУ - Оразалинова Д.Қ. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Мақалада келтірілген тақырыптың өзектілігі бүгінгі білім беру салласында кең тарап жатқан нейрожүйелердің, жасанды интеллекттің оқыту үдерісін түсінікті, өз бетінше пәнді оқыту деңгейін арттыру мақсатымпен қолданудың кейәбір мысалдары қарастырылған.
Keywords: жасанды интеллект; чат GPT; физика есептері; өзіндік жұмыс; виртуалды зертханалық жұмыстар