ЖАҢАРТЫЛҒАН БІЛІМ БЕРУ БАҒДАРЛАМАСЫНЫҢ ТАЛАБЫНА САЙ ҚОЛДАНЫЛАТЫН ИННОВАЦИЯЛЫҚ ӘДІС-ТӘСІЛДЕР - Ергалиева, М.А.; Макенова, Б.Н.; Нуржанова, Ж.Т.; Зейноллаева, Г.Т. (Publisher of Kostanay State Pedagogical Institute, 2018)
Жаңартылған білім беру бағдарламасының талабына сай, бастауыш сыныптарда инновациялық әдіс-тәсілдерді тиімді қолдану. Оқытудың озық технологияларын тиімді пайдалана отырып, білімді, көзі ашық, көкірегі ояу ,өмір сүруге бейім тұлғаларға білім беру және тәрбиелеу.
Keywords: әдіс-тәсілдер; жаңартылған білім; бағдарлама; жаңа технология