ТАРАТЫЛҒАН БАСҚАРУ ЖҮЙЕЛЕРІН ӨНДІРІСТЕ ҚОЛДАНУ - Мусағалиев, М.Ж.; Рзаева, Л.Г. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Заманауи жағдайда кәсіпорындарды тиімді басқару қазіргі ақпараттық технологияларды пайдаланбай мүмкін емес. Бағдарламалық жасақтама өнімі мен әзірлеуші компанияны дұрыс таңдау - бұл автоматтандыруды сәтті шешудің бірінші және анықталатын сатысы.
Keywords: автоматтандыру; басқару; жүйе; технология; техникалық