ТАБЫСТЫ МЕКТЕП БОЛУ ЖОЛЫНДАҒЫ ҰСТАЗДАР ҚЫЗМЕТІ - Алимова, А.Е.; Саржанова, Н.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Ұстаздық қызметтің табысты болуы үшін мектептегі әдістемелік жұмыс жүйесі бойынша әдістемелік жұмыстың мазмұны, әдістемелік жұмыс формаларының оптимальді түрлері, мұғалімнің кәсіби шеберлігін жетілдірудің жолдары туралы мектептегі іс – шаралармен негізделе отырып жазылған. Әдістемелік қызметтің басты идеясы ынтымақтастық, өзара байланыс, шығармашылдық табысқа жетудің жолы.Шығармашыл, шебер ұстаздыққа жетудегі мектептегі кәсіби педагогикалық ынтымақтастықтың жүйелілігінің маңызы туралы айтылған.
Keywords: ұстаздық қызмет; мектептегі басқару; табыс; білік; білім; дағды