Ы.АЛТЫНСАРИН ЖƏНЕ ЗАМАНАУИ ПЕДАГОГИКА - Сулейменова, Қ.Қ. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақала ұлы ұстаз, қазақ халқының ұлы, жерлесіміз Ыбырай Алтынсариннің туғанына 180 жыл толуына арналған. Өскелең ұрпақты тəрбиелеуге жəне осы күрделі білім беру процесінде мұғалімнің рөліне ерекше назар аударылады. Автор білім алушылармен жұмыс жасау процесінде қолданатын əдіс-тəсілдерінің сипаттамасын береді.
Keywords: Заманауи; білім беру; қағида; əдіс-тəсілдер; технология; өз бетінше; деңгей; шығармашылық; талдау; міндеті; бағалау