ШЕТ ТІЛІ МАМАНДЫҚТАРЫНЫҢ СТУДЕНТТЕРІН ЖАЗБАША СӨЙЛЕУДІ ОҚЫТУ ПРОЦЕСІН МОДЕЛЬДЕУ - Гапбасова, Г.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Бұл мақала шет тілі мамандықтарының студенттерін жазбаша сөйлеуді оқыту процесін модельдеудің теориялық және тәжірибелік аспектілерін талдайды. Мақалада тиімді әдістер, оқыту стратегиялары және заманауи технологияларды қолдану арқылы жазбаша сөйлеу дағдыларын қалыптастырудың ерекшеліктері қарастырылады.
Keywords: жазбаша сөйлеу; модельдеу; оқыту стратегиялары; шет тілі; технологиялар