САНКТ–ПЕТЕРБУРГТЕ САҚТАЛҒАН ЫБЫРАЙДЫҢ ҮШ ХАТЫ - Өтелбаева, С. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мақалада бұрын ешкім таныс болмаған ақпаратты зерттеп бөлісуде Санкт-Петербургте мұражай қызметкеріің іс-сапарға барғанда ағартушы-педагог Ы. Алтынсариннің үш хатына сипаттама беріліп солардың мазмұны зерттеледі.
Keywords: Ы. Алтынсариннің өз қолымен жазған хаты туралы жаңа мәлімет шыққаны жарияланды