МҰҒАЛІМНІҢ РЕФЛЕКСИВТІ ТƏЖІРИБЕСІ – ОҚЫТУ ҮРДІСІН ЖАҚСАРТУДЫҢ НЕГІЗІ - Каппасова, Ш.Е. (My University, 2019)
Аннотация Жаңартылған білім беру жүйесі бойынша жеті модульді сабақта қолдана отырып, оқыту үрдісінде əдіс-тəсілдерін пайдалану арқылы білім алушылардың білімдерін шыңдай отырып, кері байланыс жасау арқылы білімдерін қалыптастыру. Abstract Formation and development of knowledge among students by means of reflection by using the methods and means of instruction in the learning process, using seven modules of the updated educational system.
Teacher reflexive excperience is the basis of the learning process
Keywords: кері байланыс; əдіс-тəсілдер; модуль