ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР – БОЛАШАҚҚА НЫҚ ҚАДАМ - Косанова, Айжан Умиткалиевна; Тажибаева, Бахиткуль Калжановна (My University, 2019)
Инновациялық технологиялардың əдіс тəсілдерімен танысып шығу. Мектеп сапасын көтеру үшін, əдіс – тəсілдердің тиімді түрлерін анықтау. Инновациялық технологиялар – əр кезеңге тəн, жаңашыл технологиялар жиынтығы. Осы технологиялар арқылы – оқушыларды өз заманының біліпаз азаматтары ретінде қалыптастыруға болады.Екі жыл уақыт бұрын оқу саласында күрт өзгерістер пайда болды. Ол оқушы бойындағы өзерістер мен мұғалімдердің күрт өзгеруін талап етеді. Осы жұмыс арқылы, енгізіліп жатқан жаңашыл бағдарлама арқылы, оқушылардың сабаққа деген қызығушылығын қалайша арттыруға болатыны туралы əңгіме қозғаймын. Өз практикама сүйене отырып, инновациялық технологиялардың ең тиімдісіне тоқталып кетемін. Познакомиться с методами инновационных технологий. Выделить наиболее подходящие методы для повышения качества образования. Инновационные технологии – присуще разным изменяющимся событиям и подразумевает совокупность новых технологий. С помощю инновационных технологий развиваются конкурентноспособные личности нашего государства. С прошлого года были введены новые подходы в обучении, создана прграмма по реализации обновленного содержания учебной программы. Обновленная программа и технологии, через которые мы обучаем детей, помогают повысить интерес к предметам. В данной работе я остановилась на наиболее важные инновационные технологии, которые помогают повысить качество образования. Get acquainted with the methods of innovative technologies. Identify the most appropriate methods to improve the quality of education. Innovative technologies-inherent in different changing events and implies a set of new technologies. With the help of innovative technologies develop competitive personality of our state. Since last year, new approaches to training have been introduced, a program for the implementation of the updated content of the curriculum has been created. The updated program and technologies through which we teach children help to increase interest in subjects. In this paper I focused on the most important innovative technologies that help to improve the quality of education
Keywords: инновациялық технологиялар; дамыта оқыту технологиясы; топтық оқыту технологиясы; жобалап оқыту технологиясы; инновационные технологии; технология развивающего обучения; технология группового обучения; технология проектного обучения; innovative technology; developing learning technology; group learning technology, project-based learning technology