ФИЗИКА САБАҚТАРЫНДАҒЫ АҚПАРАТТЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР - Молтуганов, С.Н. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада орта мектепте физика сабақтарында АКТ қолдану ерекшеліктері көрсетілген. Физика сабақтарында ақпараттық технологияларды қолдану мүмкіндіктері келтірілген. Бұл жұмыс орта мектеп мұғалімдерін, сондай-ақ педагогикалық жоғары оқу орындарының студенттерін қызықтырады.
Keywords: Мультимедиялық презентациялар; бейнероликтер мен бейне фрагменттер; физикалық процестерді модельдейтін анимациялар; электронды оқулықтар