ПЕДАГОГТЕРДІҢ КӘСІБИ ҚАНАҒАТТАНУЫНЫҢ ПСИХОЛОГИЯЛЫҚ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ - Перзентбаева, С.П. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Бұл мақалада мұғалімдердің кәсіби дамуы білім беру саласындағы кәсіби құзіреттіліктерді жүйелі түрде нығайту, жетілдіру және кеңейту, жеке қасиеттерді дамыту және жаңа кәсіби білім мен дағдыларды игеру қажеттілігі, сондай-ақ өзінің бүкіл еңбек қызметінде белгілі бір міндеттерді орындау мүмкіндігі ретінде қарастырылады.
Keywords: педагогтердің кәсіби дамуы; психологиялық ерекшеліктер; кәсіби дағды; кәсіби құзыреттілік; жеке тұлға; білім ортасы