АҚПАРАТТЫҚ –КОММУНИКАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫҢ БІЛІМ БЕРУДЕ ҚОЛДАНЫЛУЫ - Муртазина, А.Ж. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Ақпараттық коммуникациялық технологиялардың пайдаланудың мәні компьютерлік техниканың мүмкіндіктерін баланың жеке тұлғасын дамыту проблемасының маңына топтасқан ақпараттық коммуникациялық технологиялық дидатикалық – әдістемелік проблемалық міндеттерді шешуге бағындыру болып табылады.
Keywords: ақпараттық; заманауи; инновациялық әдістерді; оқу үдеріс; мүмкіндіктер; сандық–технология