ПАЙЫЗҒА БАЙЛАНЫСТЫ МӘТІНДІК МӘСЕЛЕ ЕСЕПТЕРДІ ШЕШУДІ ОҚЫТУДЫҢ ӘДІСТЕМЕЛІК ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ - Доспулова, У.К.; Асканбаева, Г.Б. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Мақалада пайызға байланысты мәтіндік мәселе есептерді шешудің сапасын жоғарлатуға бағытталған әдістемелік нұсқаулар көрсетілген.
Keywords: пайызға байланысты есептер; есептерді шешу әдістері; компрессивті оқыту әдісі