РОЛЬ ИНТЕРНЕТА В ОБУЧЕНИИ РУССКОМУ ЯЗЫКУ - Арсаева, С.Б. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Мақалада орыс тілін оқытуда интернеттің ролі қарастырылады. Қазіргі заман талабына сай жаңа технологияны менгеріп жоғары оқу орнында пайдалану өзекті мəселенің бірі. Сондықтан Интернет арқылы білім беру жоғары білім жүйесінің негізгі элементі болуы мүмкін.