Заманауи бастауыш сынып мұғалімі: трансформация, даму жолдары, оқу үдерісін жоспарлау және ұйымдастыру - Айдналиева, Н.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Бағдарлама республика ғылым және жоғары білім министрінің бұйрығымен бекітілген білім берудің барлық деңгейлерінің мемлекеттік жалпыға міндетті білім беру стандарттарының талаптарын ескере отырып әзірленген. Қазақстан 2022 жылғы 20 шілдедегі № 2. (Қазақстан Республикасының Әділет министрлігінде 2022 жылы 27 шілдеде № 28916 тіркелді).