ГЕОГРАФИЯНЫ ОҚЫТУДА АКТ ҚОЛДАНУ - Казисова, Д.Д. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мақалада ақпараттық–коммуникациялық технологияларды пайдалануды қамтитын білім беруді ақпараттандырудың маңыздылығы ұсынылған. Сондай–ақ географияны неғұрлым тиімді оқыту үшін қажетті АКТ қолданудың кейбір тәсілдері ұсынылған. Сондықтан компьютерлік технологияларды қолдану оқу материалын қолжетімді және қызықты етеді, білім алушылардың практикалық және конструктивтік білімін қалыптастырады.
Keywords: ақпараттық–коммуникациялық технология; білім беру; ақпараттандыру; құралдар