ОҚУ ҮРДІСІНДЕ ИННОВАЦИЯЛЫҚ БІЛІМ БЕРУ ТЕХНОЛОГИЯЛАРЫ - Шолпанбаева, Г.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Өзектілігі және мақсаты. Ғылыми мақалада мұғалімдердің инновациялық технологияны меңгеруінің өлшемдері мен көрсеткіштері сөз болады. Сонымен қатар, оқу үрдісінде инновациялық технологияны пайдаланудың педагогикалық шарттары, бағыттары көрсетіледі. Мақалада инновациялық оқыту жүйесіне ғылыми – теориялық және әдіснамалық тұрғыда негізделген әдістемелік еңбектер негізінде тұжырым жасалады.
Keywords: инновация; технология; білім беру; сапа