ЦИФРЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫҢ ОҚЫТУ ӘДІСТЕМЕСІНДЕГІ ТИІМДІЛІГІ - Нұрбекова, А.Ж.; Нұрбекова, Б.Ж. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Аталған мақалада білім беру жүйесінде қолданылатын цифрлық технологиялардың өзіндік ерекшелігі мен тиімділігі туралы айтылады. Мақалада көрсетілген цифрлық ресурстар пән мұғалімдерінің АКТ құзыреттілігін арттыруға көмектеседі әрі сабақты қызықты ұйымдастыруға мүмкіндік жасап, оқушылардың белсенді қатысуын қамтамасыз етеді.
Keywords: цифрлық технология; АКТ; цифрлық ресурс