ARDUINO-НЫ TINKERCAD ОНЛАЙН ПЛАТФОРМАСЫ АРҚЫЛЫ ОҚЫТУ - Даулетбаева, Г.Б.; Жаңабай, А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2023)
Бұл мақалада робототехниканы орта буын мен жоғары сыныптарда оқытудың Arduino жинағын сатып алудың қажет етпейтін Tinkercad онлайн платформасының Circuits қызметінің, Tinkercad Circuits Arduino мүмкіндіктері қарастырылған. Аталған платформаға тіркелуден бастап, қарапайым схемаларды жинақтап, оларды бағдарламалау жолдары көрсетілген.
Keywords: Робототехника; Аrduino платформасы; Tinkercad; онлайн оқыту