Т. АХТАНОВТЫҢ «ШЫРАҒЫҢ СӨНБЕСІН» ШЫҒАРМАСЫНДАҒЫ ҚАРАМА-ҚАРСЫ КОННЕКТОРЛАРДЫҢ СТИЛЬДІК ҚЫЗМЕТІ - Қанапина, С.Ғ.; Туребаева, А.О.; Ахмет, Н.С.; Аманжол, А.Х. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2020)
Мақалада тілдегі қарама-қарсы мəнді лексикалық бірліктердің танымдық болмысына теориялық тұрғыда талдау жасалған. Берілген мақала Тахауи Ахтановтың «Шырағың сөнбесін» романындағы антонимдердің қолданыс ерекшелігін зерттеуге арналған.
Keywords: антоним; антонимдердің стильдік қызметі; антонимдік категория; антонимдік оппозиция