ҚАЗІРГІ БІЛІМНІҢ ДАМУЫ – БОЛАШАҚТЫҢ ҚАЙНАР КӨЗІ - Назарова, Гулмира Куандыковна; Байдешов, Дарханбек Беркинбаевич; Булекова, Айгуль Егимбаевна (My University, 2019)
Оқытудың жаңа технологияларын енгізіп, білім беруді ақпараттандырып, халықаралық ғаламдық коммуникациялық желілерге шығу арқылы оқытуды сауатты, сапалы жүзеге асырып, мамандардың кəсіби құзіреттілігін қалыптастырғанда ғана қоғамымыздың дамуына елеулі үлес қоса алады. Существенный вклад в развитие нашего общества можно внести путем внедрения новых образовательных технологий, доступа к международным глобальным сетям , а также путем качественной подготовки профессиональной компетентности специалистов. A significant contribution to the development of our society can be made through the introduction of new educational technologies, access to international global networks, as well as through highquality training of professional competence of specialists.
Keywords: жаңашыл; білім; мұғалім; новатор; образование; учитель; novator; obrazovaniye; uchitel