МЕКТЕПКЕ ДЕЙІНГІ ҰЙЫМНЫҢ АТА–АНАЛАР ҚАУЫМДАСТЫҒЫМЕН ЖҮРГІЗІЛЕТІН ЖҰМЫСТАРДЫҢ ЖАҢА ФОРМАТТАРЫ - Темирханова, К.Ш. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мақалада балаларды дамыту мен тәрбиелеу үшін отбасы мен мектепке дейінгі ұйымның әрекеттестікте атқаратын жұмыстары қарастырылады. Баланы тәрбиелуде тәрбиеші мен отбасының ролі анықталған. Ата–аналармен жүргізілетін жұмыстардың жаңа форматтары ұсынылады.
Keywords: отбасы тәрбиесі; баланы тәрбиелеу мен дамыту жолдары; ата–аналардың жауапкершілігі; бала тәрбиесінің тиімді әдістері