ЫБЫРАЙ АЛТЫНСАРИН ҰСТАНЫМДАРЫНЫҢ ОРТА МЕКТЕПКЕ АРНАЛҒАН ОҚУ ҚҰРАЛДАРЫН ДАЙЫНДАУДА ЖҮЗЕГЕ АСЫРЫЛУЫ ТУРАЛЫ - Жұмағұлова, З.Ə. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақалада оқулықтар мен оқу-əдістемелік кешендерді əзірлеу мəселесі қарастырылған. Жалпы білім беретін мектептерге арналған математика оқулықтарында Ы.Алтынсарин ұстанымдарының жүзеге асырылуы баяндалған. Оқулықтардан нақты мысалдар келтірілген.
Keywords: білім; тəрбие; оқулық; математика; жаттығу