АХМЕТ БАЙТҰРСЫНҰЛЫНЫҢ АРЛЫ ХАТТАРЫ - Оспанұлы, С.; Мырзағалиева, К.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
А.Байтұрсынұлының əрқайсысы бір романға татырлық арлы, ел, жер деп соққан жүрегінің лүпілі бар, халық қамына толы күрескер, бұлқұнысты хаттарының бізге тек шет пұшпақтары ғана жетті. Мақалада алтынға айырбастамас асыл қазынамыз хаттар – өткен күннің сан қатпар қыр-сыры, болған оқиғалар куəсі, бұлтартпас айғағы екені туралы сөз болады.
Keywords: хат; ар-ождан; сот; от-басы; саясат; болыс; уез