ЖАҢА БІЛІМ ЖАҢАЛЫҚҚА БАСТАДЫ - Токжанова, А.Е. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Автор мақаласында ағылшын тілі сабағында инновациялық әдіс- тәсілдер оқу сауаттылығын арттыра түседі деп тұжырым жасаған. Оқушылардың ынтымақтастықпен бірігіп жұмыс жасауына, ойын еркін жеткізуіне дамытуына көп септігін тигізеді деп тәжірибесімен бөліседі. Сол себепті мен күнделікті әр сабағымда жаңа технология элементтерін тиімді қолданып отырамын деп түйін жасайды. Өз сабағындағы оңтайлы тәжірибені тиімді деп ұсынады. Жаңа технологияның ұтымды тұстарын ашып көрсетеді.
Keywords: инновация; ұтымды; ағылшын; заманауи; көптілді