РАСПРЕДЕЛЕНИЕ ИТАЛЬЯНСКОГО ПРУСА (INSECTA, ORTHOPTERA, ACRIDIDAE, CALLIPTAMUS ITALICUS L.) В РЕГИОНЕ ПРЕДСТАВИТЕЛЬСТВА НАУРЗУМСКОГО ЗАПОВЕДНИКА В ПЕРИОД ВСПЫШКИ ЕГО ЧИСЛЕННОСТИ - Брагина, Т.М.; Беккер, В.Р.; Венедиктова, Д.П. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Осы мақалаға 2012 жылы Наурызым мемлекеттік табиғи қорығы мен іргелес аудандары экожүйесіндегі Calliptamus italicas L. (Insecta, Orthopte-ra, Acrididae) шегірткесінің жаппай көбею мезгілінде мекендеуі туралы мəліметтер енген.