ЖОҒАРЫ БІЛІМ БЕРУДЕ АҚПАРАТТЫҚ КОММУНИКАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫҢ РОЛІ - Ерсултанова, З.С. (My University, 2019)
Аннотация Мақалада автор жоғары білім беруде əртүрлі мамандықта ақпараттық коммуника- циялық технологияларды үйрету əдістемесіне тоқталады. Білім беру программаларында пəн- нің ары қарай жалғасы болу екеніне назар аударады. Автор интерактивті тақтаның мүмкін- діктері жəне интерактивті тақта арқылы он-лайн оқыту жолдарын баяндайды. Abstract In the article the author emphasizes the methodology of teaching ICT in various specialties in higher education. He focuses on teaching disciplines in educational programs. Autor tolked about interactive whiteboard features and as on-line tutorials are provided through an interactive whiteboard.
Role of information communication technologies in higher education
Keywords: АКТ; интерактивті тақта; сенсорлық құрылғы; интернет; флипчарт; ICT; interactive whiteboard; touch device; internet; flipchart