МЕМЛЕКЕТТІК ҚЫЗМЕТШІЛЕРДІҢ КОММУНИКАТИВТІК ҚҰЗЫРЕТТІЛІГІНІҢ ДАМУ ЖОЛДАРЫ - Абишев, Н. М. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Мақалада мемлекеттік қызметшілердің кәсіби құзыреттілігінің компоненттері, коммуникативтік құзыреттілік құрылымы қарастырылады. Мемлекеттік қызмет мамандарының кәсіби коммуникативтік құзыреттілігін қалыптастыру бағдарламасының принциптері, міндеттері мен бағыттары, коммуникативтік құзыреттілігін сипаттайтын негізгі өлшемдер (параметрлер) айқындалған.
Keywords: Мемлекеттік орган; мемлекеттік қызмет; коммуникативті құзыреттілік; дағды