ЖАҢАРТЫЛҒАН БІЛІМ БЕРУ АЯСЫНДА «КӨРКЕМ ЕҢБЕК» БІЛІМ БЕРУ БАҒДАРЛАМАСЫНЫҢ ОҚЫТУ МАЗМҰНЫ - Шаяхметов, Б.Н. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Жаңартылған білім беру үдерісіндегі «Көркем еңбек» білім беру бағдарламасының құрылы-мындағы білім беру мазмұны оқыту мақсаттарымен сипатталады. Оқыту мазмұнына қажетті құралдары дәстүрлі оқытудың құралдары арасындағы айрықша белгілерін анықтап қарастырылады. Соның ішінде оқытудың жаңа әдіс–тәсілдері, оқытуды ұйымдастырудың формалары, бағалау критериялары мен оқыту мазмұнын жоспарлау тәсілдері.
Keywords: білім беру бағдарламасы; технология; әдіс–тәсілдер