ҚАШЫҚТЫҚТАН ОҚЫТУ ЖАҒДАЙЫНДА КЕРІ БАЙЛАНЫС БЕРУДІҢ ТИІМДІ ЖОЛДАРЫ - Жаманкулова, А.Ж.; Орынбек, Б.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақалада қашықтықтан оқыту жағдайында кері байланыс берудің өзектілігі мен оны география сабағында қолданудың бірқатар əдіс-тəсілдері талқыланады. Сонымен қатар кері байланыстың маңыздылығы туралы сауалнама нəтижелерінің талдауы ұсынылған. Мақаланың негізгі мақсаты – тиімді кері байланыс құралдарын қолдану бойынша тəжірибе алмасу.
Keywords: рефлексия; кері байланыс; қашықтықтан оқыту; өзектілік; зерттеу; тəжірибе; пайдалы ресурстар; АКТ