ҚОСТАНАЙЛЫҚТАР А.В. ЗАТАЕВИЧКЕ ҚАНДАЙ ƏНДЕР ЖАЗДЫРДЫ? - Оспанұлы, С.; Мырзағалиева, К.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2020)
Мақалада музыка зерттеушісі А.В. Затаевичке қазақ əндерін жаздырған қостанайлықтар, олардың кім екендіктері, мамандықтары, қанша, қандай əндер бергені сөз болады. Сондай-ақ оларға қазақ əндері мен күйлерін жинап, нотаға түсірген музыка зерттеушісі Александр Викторовичтің берген бағасы да айтылады.
Keywords: музыка; əн; күй; дəстүр; əнші; күйші; театр