КОЛЛЕДЖ ТҮЛЕКТЕРІН ЖҰМЫСҚА ОРНАЛАСТЫРУҒА КӨМЕК - Бекмаганбетова, М.Т. (My University, 2019)
Аннотация Мақала түлектердің жұмысқа орналасудың негізгі мəселесін, сондай-ақ еңбек нарығын талдау нəтижелерін ескере отырып, осы проблемаларды шешуге адами қарым-қатынастар- дың əсері қарастырылады. Кəсіби қызмет түрлеріне сəйкес табысты жұмысқа орналасу үшін қажетті құжаттардың үлгілері келтірілген. Abstract The article deals with the main problems of employment, as well as the impact of human rela- tions on the solution of these problems, taking into account the results of the analysis of the labor market. Given the types of professional activity in accordance with the samples of documents necessary for successful employment.
Keywords: маман; жұмыс; тəжірибе; түлектер; табыс; кəсіпкерлік; білім; specialist; work; practice; graduates; professional; knowledge