ШЫҒАРМАШЫЛЫҚ – ЖЕКЕ ТҰЛҒАНЫ ДАМЫТУДЫҢ НЕГІЗІ - Бөлтірік, Наурызкелді Жангелдіұлы; Нугманов, Сагадат Маликович (My University, 2019)
Өзектілігі. Мақсаты. Шығармашыл адамның бойында батылдық, ұшқырлық, сезімталдық сияқты қасиеттер мен қатар ерекше ой қызметі, шығармашылыққа деген құштарлық болу керек.Оқу тəрбие үрдісі барысында білім алушылардың шығармашылық іс- əрекетін дамыту жолдарын жасау. Актуальность. Цель.У творческого человека есть качество такие как мужество6 мобильность, чувствительност, особая мыслительная деятельность и страсть к творчестве. Relevance. Goal.A creative person has gualities such as courage, mobility,sensitivity, special mental activity and a passion for creativity
Keywords: шығармашылық; педагогтық əдеп; тұлға; Творчество; педагогическая этика; личность; Сreativity; pedagogical ethics; personality