ЖЕКЕ ТҰЛҒАНЫ ТӘРБИЕЛЕУДЕ ЦИФРЛЫҚ ТЕХНАЛОГИЯНЫҢ АЛАТЫН ОРНЫ - Туралина, Р.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Бұл мақалада білім беру көкжиегіндегі цифрлы оқыту технологиясын жан-жақты талдап, саралады. Сондай-ақ, ғылым мен техниканың жедел дамыған ХХІ ғасырында жан-жақты дамыған шығармашыл жеке тұлғаны қалыптастыру үшін оқушыға тарих пәні бойынша «нені оқытамын?», «қалай оқытамын?» деген сұрақтардың жауабын қарастырдым. Цифрлы технологияның бүгінгі маңызын толыққанды түсініп, оның негізгі функциясын зерделедім.
Keywords: Инновациялық технология; әдіс-тәсіл; техника; білім беру; оқушы; ақпараттық жүйе