БЕЙОРГАНИКАЛЫҚ ХИМИЯНЫ ОҚЫТУДА СЫН ТҰРҒЫСЫНАН ОЙЛАУДЫ ДАМЫТУ СТРАТЕГИЯСЫН ПАЙДАЛАНУ ТƏЖІРИБЕСІ - Таурбаева, Г.О. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2015)
Мақалада жоғары оқу орнының бейорганикалық химия сабақтарында зертханалық сабақтар өткізу барысында студенттерде сын тұрғысынан ойлауды дамыту жұмысын жүргізу тəжірибесі келтірілген. Берілген курстың (пəннің) бір тақырыбы бойынша білім берудегі жаңа əдіс-тəсілдердің қолданылуымен сабақтар өткізу мысалы көрсетілді. Атап айтқанда, зертханалық сабақты өткізу кезінде сын тұрғысынан ойлауды дамыту, зерттеушілік əңгіме түріндегі диалог пайдаланылған.
Keywords: зертханалық жұмыс; сын тұрғысынан ойлау; диалог; зерттеушілік əңгіме