СПОРТ МЕКТЕБІ ТƏРБИЕЛЕНУШІЛЕРІНІҢ ШЫҒАРМАШЫЛЫҚ ҚАБІЛЕТТЕРІН ДАМЫТУ МƏСЕЛЕСІНІҢ ТАҒЫЛЫМДЫҚ НЕГІЗДЕРІ - Сарыбай, А.М.; Жуматаева, Е. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Мақалада «шығармашылық», «шығармашылық қабілет» ұғымдарына контент-талдау жасалынды. Торрент бойынша шығармашылық қабілеттердің құрылымы анықталды. Спорт мектебі тəрбиеленушілерінің шығармашылық қабілеттерінің ерекшеліктері қарастырылды. Осы салада зерттеу жүргізген отандық жəне шетелдік ғалымдардың еңбектері қарастырылған.
Keywords: шығармашылық; қабілет; тəрбиеленуші; спорт мектебі; тұлға