ОҚЫТУ ƏДІСТЕРІНІҢ ОҚУШЫ ІС-ƏРЕКЕТІНЕ ƏСЕРІ - Насыр, К.; Досмагулова, К.К.; Жиенбай, С.Б.; Нүркенова, Ә.Д. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2021)
Өзектілігі: оқыту түрлерін, əдістері мен құралдарын жетілдіріп, тиімді тəсілдерді нəтижелі қолдану жолдарын қарастырудың маңызын, мұғалiм алдына қойылған мақсат, диалектикалық тəсiл мен жалпы теориялық жəне жалпы философиялық принциптердi ебiн тауып қолданғанда iске асады. Мақсаты: оқушыларды қызықтыратын əрі таным белсенділіктерін дамытып, білім сапаларын жоғарылататын ең тиімді жəне нəтижесі мол жаңаша оқыту əдістемелерін қолдану.
Keywords: білім беру; əдіс; оқыту иноватика; технология; педагогикалық технология; белсенді оқу əдістері