ACTION RESEARCH(AR) ЗЕРТТЕУ ТӘСІЛІНІҢ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ - Ельжанова, Г.М. (Publisher of Kostanay State Pedagogical Institute, 2018)
Бұл мақалада Action Research(AR) зерттеу тәсілінің маңызы, зерттеу тәсілінің өзіндік ерекшеліктері, зерттеуді жүргізу кезеңдері жайында айтылады. Өзектілігі. Action Research тәсілі дүниежүзілік педагогикалық зерттеу тәсілдерінің бірі болып саналады. Мақсаты. Әріптестерімді Action Research зерттеу тәсілімен таныстырып, оның құрылымы мен ерекшеліктері жайында ой бөлісу.
Keywords: Action Research; зерттеу; тақырып; цикл; нәтиже