СОЦИАЛЬНО-ПСИХОЛОГИЧЕСКАЯ ДЕЗАДАПТАЦИЯ АГРЕССИВНЫХ ДЕТЕЙ - Севостьянова, С.С.; Бродельщикова, Л.Е. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Мақалада агрессивті балалардың əлеуметтік-психологиялық дезадаптациясы бойынша теоретикалық жəне практикалық материалдар берілген. Бұл материалды мектеп психологының практикалық қызметінде қолдануға болады.