ДИДАКТИЧЕСКАЯ ИГРА КАК СРЕДСТВО РАЗВИТИЯ СЛОВАРЯ ДЕТЕЙ СТАРШЕГО ДОШКОЛЬНОГО ВОЗРАСТА - Богданова, Т.В.; Бердник, И.А. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2013)
Мақала мектепке дейiнгi ересек жастағы балалардың сөздiк қорларын дидактикалық ойындар арқылы дамыту мəселелеріне арналған.