ҚАУІПСІЗ ЖӘНЕ ҚОЛАЙЛЫ БІЛІМ БЕРУ ОРТАСЫН ҚҰРУДЫҢ ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТӘСІЛДЕРІ: ЗАМАНАУИ БІЛІМ БЕРУ ҰЙЫМДАРЫНА АРНАЛҒАН СТРАТЕГИЯЛАР МЕН ТЕХНОЛОГИЯЛАР - Зейнекина, Р.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Заманауи білім беру ұйымдары үшін қауіпсіз және қолайлы білім беру ортасын құруға арналған инновациялық тәсілдер мен технологиялар қарастырылады. Қауіпсіз білім беру ортасы – бұл оқушылардың психологиялық және әлеуметтік тұрғыдан қауіпсіз болуын қамтамасыз ететін, сондай–ақ олардың білім алу процесінде жоғары нәтижелерге қол жеткізуін қолдайтын орта.
Keywords: қауіпсіз білім беру ортасы; инклюзивті білім беру; психологиялық қолдау; инновациялық технологиялар; қолайлы орта