ФИЗИКА ПӘНІН САРАЛАП ОҚЫТУ - Бекжан, Н.Б.; Косжанова, А.Г. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Мақалада дифференциалды тәсіл, оның мәні және жеке тәсілден негізгі айырмашылығы; тұлғаның мәдени қажеттіліктерін қанағаттандыру процесінде қолдану ерекшеліктері қарастырылады.
Keywords: сараланған тәсіл; жеке тұлға; қажеттілік; деңгей; принцип