«ИНФОРМАТИКАНЫҢ ТЕОРИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ» ПӘНІ БОЙЫНША ИНТЕРАКТИВТІ ТАПСЫРМАЛАР ЖАСАУ - Төлеухан, Ш.Р.; Айтбенова, А.А. (PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute, 2020)
Бұл мақалада білім беру процесінде ақпараттық технологияны қолдану қажеттілігі, білімді тексеру үшін интерактивті тапсырмаларды қолдану туралы айтылады. Сонымен қатар, «Информатиканың теориялық негіздері» курсы тақырыптары бойынша интерактивті тапсырмаларды HotPotatos-тағы JClose бағдарламасында орындауға болатындығы айтылды.
Keywords: Ақпараттық технология; интерактивті тапсырма; JClose бағдарламасы