БӘСЕКЕГЕ ҚАБІЛЕТТІ МАМАНДАРДЫ ДАЯРЛАУ ПРОЦЕСІНДЕ ЭЛЕКТРОНДЫ ОҚУ ҚҰРАЛЫН ҚОЛДАНУ - Бектасова, А.А. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2022)
Бәсекеге қабілетті мамандарды даярлау процесінде инновациялық оқыту технологиясының өзекті буындарының бірі - электронды оқу құралы. Мақалада электрондық оқу құралдары артықшылықтары мен оқу процесінде қолданылатын электрондық оқу құралдары туралы айтылады.
Keywords: электронды оқу құралы; бәсекеге қабілетті; кәсіби тілдесім; компьютерлік бағдарламалар