КОХОНЕННІҢ ӨЗІН-ӨЗІ ҰЙЫМДАСТЫРАТЫН КАРТАЛАРЫ - Серикбаева, А.Б.; Даулетбаев, Т.Н. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2024)
Мақалада нейрондық желілер кластарының бірінің құрылымы мен жұмыс істеу принциптері, сондай - ақ қатені кері тарату әдісі бойынша оқыту қарастырылады - Кохоненнің өзін-өзі ұйымдастыратын карталары.
Keywords: нейронның кіру картасы; нейронның шығу картасы; кіру картасы; айналасы