ЭЛЕКТРОНДЫҚ БІЛІМ БЕРУ РЕСУРСТАРЫН ОҚУШЫЛАРДЫҢ МАТЕМАТИКАЛЫҚ ОЙЛАУЫН ДАМЫТУ ҮШІН ПАЙДАЛАНУ - Фазылова, А.А.; Ибрагимова, Н.Е. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2024)
Бұл мақалада электрондық білім беру ресурстарының оқушылардың математикалық ойлауын дамытудағы рөлі қарастырылады. Заманауи технологиялар мен цифрлық құралдарды қолдану арқылы оқушылардың логикалық ойлау қабілеттерін, мәселелерді шешу дағдыларын және креативтіліктерін арттыру мүмкіндіктері талданады. Электрондық платформалар мен интерактивті контенттің тиімділігі, сондай-ақ мұғалімдердің осы ресурстарды қолдану тәжірибелері зерттеледі. Оқушылардың мотивациясын көтеру және оқу нәтижелерін жақсарту мақсатында білім беру процесінде электрондық ресурстарды интеграциялау әдістері ұсынылады.
Keywords: оқыту; ойлау; ресурс; электрондық білім