ҚОРҚЫТУДЫҢ АЛДЫН АЛУ ЖӘНЕ ОҚУШЫЛАРДЫҢ ПСИХОЛОГИЯЛЫҚ ЖАҒДАЙЛАРЫН БАҚЫЛАУ ҮШІН ЦИФРЛЫҚ ШЕШІМДЕР - Игисенова, У.С.; Есетова, А.К. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynuly, 2025)
Білім беру үдерісіінің барлық қатысушыларының бірлескен күш–жігерімен ғана қауіпсіз және тиімді оқытуға ықпал ететін орта құруға болады Қауіпсіздік және ынтымақтастық мәдениетін қалыптастыру – білім беру бағдарламалары, цифрлық технологиялар, психологиялық қолдау және ата–аналармен өзара іс–қимыл деңгейіндегі жұмысты қамтитын кешенді тәсілді талап етеді.
Keywords: қауіпсіздік; білім беру ортасы; ынтымақтастық; цифрлық технологиялар; инклюзия; психологиялық қолдау