ЖАҢА ҚАЗАҚСТАНДЫҚ ПАТРИОТИЗМНІҢ МАҢЫЗДЫЛЫҒЫ - Таткенова, Г.Х. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мақалада жастарды осы заманның оқу біліміне жетілдіріп, сол білімді көңіліне тоқыту және білім арқылы Отанға, туған елге, халыққа деген сенімдерін нығайту туралы, яғни жаңа қазақстандық патриотизмнің мәні туралы жазылған. Мақаланың мақсаты – қазақстандық патриотизм қоғамның бірігуі үшін, халықтың бірлігі мен мемлекеттің тұтастығы үшін ең басты фактор екенін түсіндіру.
Keywords: халық дәстүрі; патриотизм; басты фактор; ел болашағы; рухани жаңғыру