ҮЛГЕРІМІ ТӨМЕН БІЛІМ АЛУШЫҒА САПАЛЫ БІЛІМ БЕРУДІ ТРАНСФОРМАЦИЯЛАУ - Досымова, З.М. (Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov, 2024)
Мақалада үлгерімі төмен және үлгерімі жоғары білім алушылар арасындағы алшақтықты қысқарту мақсатында саралап оқытудың белсенді әдістері арқылы баланың сабаққа ынтасын арттыруға мүмкіндік туғызуға болатыны жөнінде айтылады. Осыған байланысты оқушыны дамытуға бағыттайтын міндеттер туралы да айтылады.
Keywords: үлгерімі төмен; саралап оқыту; даму; міндеттер